Pinworm gyermekek

pinworm gyermekek

Gyógymódok és kezelések.

tampon kaparás férfiakban bélférgek paraziták

Hogyan fertőződnek meg a pinworms-ek? A fertőzést aranyszéklettel érintkeztetik: ez közvetlenül akkor fordulhat elő, ha például az ujjakon keresztül a parazita petesejtjei átjutnak az anális régióból a szájba, de akkor is, ha a tojásokat a szennyezetlen kezekből a bútorra továbbítják, párnák stb. Takarók, játékok, amelyek egy új vendégnek továbbadnak, elérték a szájukat és lenyelik őket.

a skizofréniát paraziták okozzák

A parazita petejei szintén belélegezhetők és ezért lenyelhetők. Szobahőmérsékleten a tojás három héten keresztül életben maradhat a bútorokban, játékokban, ruházatban és egyéb járművekben.

28 más termék ugyanabban a kategóriában:

Tünetek és kapcsolódó betegségek. Az Enterobius vermicularis-t befogadó emberek többsége nem mutat tüneteket.

Ha tünetek vannak, a leggyakoribbak a következők: anális viszketés és perianális perianális ürítés folyamatos karcolás miatt Ezek lehetnek: A pinworm fertőzéssel összefüggő betegségek között szerepelnek a következők: hüvelygyulladás különösen fiatal lányokban vakbélgyulladás de a korrelációt még nem bizonyították Mi az a pinworm fertőzés?

Ugyanezen a pinworm pinworm gyermekek a nőstény akkor megharapja a nyálkahártyát, hogy előre mozduljon, viszketést és ennek következtében fellépő karcolást eredményez pinworm gyermekek gyakran újjászületéshez vezet, ha a tojást a kezével a szájba szállítják.

Életciklus végbélgiliszta

Mivel az ilyen típusú fertőzés meglehetősen gyakori, mivel ugyanabban az alanyban gyakori az újratelepítés, és mivel ez a parazita ritkán káros, általában nem javasolt kezelés. Nappali alkalommal a perianális régióban alkalmazott olaj- vagy más krémek vagy antiszeptikus kenőcsök enyhíthetik a viszketést.

pinworm gyermekek

Kellemetlenség esetén tanácsos orvoshoz fordulni, vagy menjen a mentőkhöz. Keressen egy WhatsApp csoportot.

  • Gelmadol gyermekek giardiasisához
  • William campbell parazita kezelés

Érdekestémák