Tabletták bőrparazitákhoz

Sera Costapur gyógyszer - Élősködő, parazita ellen - senzor.hu akvarisztikai webáruház

tabletták bőrparazitákhoz platyhelminthes fluke féreg

Univerzális gyógyhatású készítmény minden kerti tavi hal számára. Hatékonyan és gyorsan hat a paraziták okozta és bakteriális eredetű megbetegedéseknél fertőzések, gombásodás, úszórothadás.

tabletták bőrparazitákhoz

Sebek és mindenfajta külső sérülés ellen. Megbízhatóan fertőtleníti a kerti tó vizét. Megelőzésképpen is.

A gyártó termékeinek listája: Sera

Különösen a téli pihenő előtt és után, és új telepítéskor ajánlott. Különösen egyszerűen és precízen adagolható. A Tetra minőségi garanciája: több mint tabletták bőrparazitákhoz év kutatás, tapasztalat és elkötelezettség. Hatóanyagoldat akváriumvízhez adalékként.

SERA POND OMNIPUR 500ml

Összetétel: Hatóanyag ml oldatban: malachitzöld oxalát 67,0 mg, formaldehid 7,50 g. Alkalmazási terület: Bőrparaziták, pl. Ellenjavaslatok és mellékhatások: Nincs ismert ellenjavaslat vagy mellékhatás.

Ezennel felszólítjuk az állattartót, hogy minden mellékhatásról, amely mindeddig nem ismert, számoljon be egy állatorvosnak vagy gyógyszerésznek.

kerek férgek hajókban

Ezenkívül közölje a mellékhatásokat a szakkereskedéssel vagy a gyártóval. Az adagolópohár segítségével adjon 50 ml MediFinŽ terméket minden 1. Megjegyzések a rendeltetésszerű használathoz: A kezelés időtartama alatt ne szűrje a vizet UV-tisztítóval, műgyantával vagy aktívszénnel.

Sera Costapur 50 ml / 800-1000 literhez

A kezelés napig tart és az 1. A következő napokban a gyógyhatású készítmény hat.

A bennünk élő idegenek

Minden kezelés után szűrje meg a vizet lehetőség szerint aktívszénnel. A szűrőnek nem szabad tabletták bőrparazitákhoz szennyezettnek lenni, tabletták bőrparazitákhoz szellőztetés ajánlott. A szűrés után ismét lehet adagolni a terméket.

Tetra Medica Contralck 100 ml (darakór)

Alacsony vízhőmérséklet és a fehérfolt-betegség esetén legalább két egymást követő kezelés ajánlott. A kezelés szintén ajánlott megelőzésképpen különösen a telelés után és új telepítéskor.

  1. További tünetek lehetnek még a hintázó úszás, sötét elszíneződés, étvágytalanság, és a végső szakaszban teljes apátia.
  2. Halgyógyszer és hal vitamin| senzor.hu
  3. Leírás és Paraméterek Vélemények Leírás és Paraméterek Egy kerti tó eliszaposodása nem kívánatos, ezért ezt a folyamatot le kell lassítani, és ideális esetben teljesen leállítani.
  4. Halak kezelése | Koi-Farm
  5. Kutya Macska Madár Kisállat Akvarisztika    - Díszhaltáp 83    - Technikák 83    - Felszerelések 44    - Világítás 40    - Dekoráció    - Vízkezelők 38    - Gyógyszerek 7    - Akváriumok 7    - Talaj 16    - Szivacsok 9    - Szűrő közegek 21    - Rák, garnéla 3    - Axolotl 2    - Egyéb 30 Terrarisztika 96 Kerti tó 81 Nincs is megnyugtatóbb és lenyűgözőbb egy akvárium és a benne úszkáló díszhalak látványánál.
  6. Egészség - Kerti tó - Vital Pet
  7. Ingyenes kiszállítás

A Tetra Pond MediFinŽ rendkívül hatékony hatóanyag-kombinációt tartalmaz, ami szavatolja A legkülönbözőbb halbetegségek széles körben ható kezelését. A Tetra Pond MediFinŽ leküzdi a bakteriális és a parazita kórokozókat és megbízhatóan fertőtleníti a kerti tó vizét. Fontos, hogy a kezelés olyan korán történjen, amennyire lehetséges, hogy az erősen megtámadott halak a kezelés megkezdésekor még ne legyenek túlságosan legyengülve, és még meg tudjanak gyógyulni.

Egyéb Tetra Pond termékkel lehetséges a kombinált alkalmazás.

Édesvízi és tengeri akváriumokba való gyógyszer bőrparaziták ellen.

Különleges biztonsági intézkedések a tárolásra vonatkozóan: Védje a közvetlen fényhatásoktól! Ne tárolja 25 °C feletti hőmérsékleten!

Különleges figyelmeztetések: Állatok számára. Ne használja élelmiszeripari célra tartott állatoknál! A gyógyhatású készítményt acoelomates platyhelminthes számára hozzáférhetetlen helyen tárolja!

Érdekestémák