Kevesebb karbantartás és rongálás - Csitáry G. Emil Uszoda és Strand

A napi 2-3 ezer vendéget fogadó uszoda és strand teljes átalakításon esett át. Az új szárny mellett a régi épület is felújításra került. A projekt során SENZOR termékek kerültek a mosdókba és az uszodába. A karbantartást végző céggel beszélgettünk a tapasztalatokról

Csitáry G.Emil Uszoda és Strand fejlesztés

 

Kivitelező:

Székesfehérvár Városgondozás Kft.

Szaniterek:

- 15 db Senzor WBS 2.2 A1 csaptelep

- 23 db SABA Q1.2–TL EXT falon kívüli burkolt zuhanyszerelvény

 

A napi 2-3 ezer vendéget fogadó uszoda és strand teljes átalakításon esett át. Az új szárny mellett a régi épület is felújításra került.

A projekt során a mosdók és zuhanyzók is felújításra és tervezésre kerültek, ahol a SENZOR termékeknek szavazott bizalmat a kivitelezést végző Székesfehérvár Városgondozás Kft. A létesítmény karbantartását is ellátó cég gépészeti csoportvezetőjével, Dzsaja Lajossal beszélgettünk a választásról és az eddig tapasztaltokról.

"Már a szereléskor pozitív tapasztalatokat szereztünk, hiszen tényleg különösen egyszerű volt a felszerelés, így a zuhanypanelek és mosdó csapok másfél nap alatt a helyükre kerültek. Jóllehet a bekerüli költség ezeknél az érintésmentes berendezésknél nagyobb volt, a karbantartási munkaórákban nagyon hamar megtérült, hiszen az elem cserén kívül - mindössze 2 perces művelet - más teendőnk, javítás nem merült fel a szerelvényekkel kapcsolatban.  Ez a vandálbiztosság, profi anyaghasználat elengedhetetlen számunkra, hiszen a napi több ezer vendég sajnos a korábbi szanitereknél napi szinten okozott károkat.

Most a nyári szezon végén a strandot nem használják a vendégek,a strand zuhanyzó és mosdó helyiségeiben így a téli időszakra a SENZOR termékek automata öblítési funkciója be lesz kapcsolva a Legionella baktériumok ellen.

A termékeknél a gyári beállítást használjuk, ez bevált, nem módosítottunk rajta.

A választásnál döntő szerepet játszott még az anyagbeszerzés gyorsasága, megbízhatósága és rugalmassága. Sok gyártóval ellentétben egy-egy alkatrész, kiegészítő beszerzése nem jelent problémát, nincsenek felesleges kötelezettségek, hogy csomagban vegyünk meg egyes darabokat. Ha csak egy szelep kell, akkor azt tudom megvenni.

A jövőben a piszoáröblítők beszerzését is tervezzük."

 

 

 

Mint minden weboldal, a senzor.info is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.
Adatvédelmi tájékoztató ÉRTEM