Teniasis hydatigén

Második, javított kiadás. Fekete-fehér ábrákkal, színes fotókkal.

TENIASIS-Taenia solium (PARASITOS ASESINOS)

Fülszöveg Dr. Kassai Tibor állatorvos, az állatorvos-tudomány doktora, nyugalmazott egyetemi tanár. A budapesti Állatorvos-tudományi Egyetem Parazitológiai és Állattani Tanszékén tól nyugdíjba vonulásáig vett részt a parazitológia oktatásában; és között tanszékvezető egyetemi tanár.

  • Tankcsapda dalszöveg - HU Fereg angol forditas.
  • Taenia jelentése - Tudományos és Köznyelvi Szavak Magyar Értelmező Szótára
  • Bélférgek, bélférgesség Dr oz paraziták a bőr alatt A vadon élő kérődzők fontosabb parazitái 4.
  • Sertés cysticercosis - Általános információk -

Kutatómunkájának eredményei mintegy közleményben, számos könyvben, könyvrészletben jelentek meg. Ösztöndíjas kutatóként egy évet töltött a Glasgow-i Egyetemen A Magyar Parazitológusok Társasága elnöki tisztét 27 éven át töltötte be Elnöke volt teniasis hydatigén Parazitológusok Európai Teniasis hydatigénalelnöke a Parazitológusok Világszövetségének Külföldi tagja a Szerb Tudományos és Művészeti Akadémiának Tiszteleti tagja az Állatorvos Parazitológusok Világszövetségének Az állatorvosi-orvosi helmintológia Tovább Fülszöveg Dr.

Biztonság 1. A sertések ciszticercosisában közbenső gazdaszervezetben elsősorban az izmok érintettek, ritkábban a parenchymás szervek és az agy. A sertéseken kívül a Cysticercus cellulosae kutyákban, macskákban és vaddisznókban található. A fegyveres lánc lárvái emberben fejlődhetnek. Így az ember a fegyveres láncok végső és közbenső hosztjaként szolgál: egy szalagféreg, a Taenia solium, a bélrendszerét és az ugyanazon bélféreg, C.

Az állatorvosi-orvosi helmintológia ismeretanyagának öt évtized oktatói és kutatói tapasztalataira alapozott, korszerű összefoglalása a magyar kiadást megelőzően angol és spanyol nyelven is megjelent. Vissza Tartalom Előszó az angol kiadáshoz 17 Köszönetnyilvánítás az angol kiadáshoz 19 I.

  1. A cysticercosis tünetei és kezelése - Férgek July
  2. ORVOSI SZÓTÁR - Taenia solium taeniasis jelentése

Érdekestémák